Familierecht | Echtscheiding | Samenwerking | Arbeidsrecht | Ondernemingsrecht

Over CM&A

Cappendijk Mediation & Advocatuur (CM&A) staat voor meer dan 25 jaar ervaring in mediation en advocatuur.

mr. Angelique M. Cappendijk, oprichtster van CM&A, is gespecialiseerd in arbeids-, samenwerkings- en verzuimconflicten en in familie-, jeugdzaken en scheidingsmediation. Tevens is zij gespecialiseerd in mediations waarbij sprake is van grotere vermogens of waarbij een onderneming is betrokken. Zij begeleidt 80 tot 100 mediations per jaar.

Bij CM&A bent u verzekerd van een mediator met erkende kwaliteitskeurmerken. mr. Angelique Cappendijk is gecertificeerd en geregistreerd bij zowel MfN, als vFAS, bij NOvA en KIES. Als een mediation juridische aspecten heeft is het daarbij van toegevoegde waarde dat mr. Angelique Cappendijk ook gespecialiseerd advocaat is. Daarmee zijn de gevonden oplossingen ook juridisch bestendig en rechtsgeldig en kan mr. Cappendijk zaken namens u beiden afwikkelen via de Rechtbank. Zo blijft alles waar mogelijk in één hand.

CM&A werkt waar nodig samen met andere disciplines uit haar netwerk, waaronder gekwalificeerde MfN en vFAS gecertificeerde mediators, fiscalisten en accountants, advocaten en gedragswetenschappers. Hierdoor blijft de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening steeds gewaarborgd.