Familierecht | Echtscheiding | Samenwerking | Arbeidsrecht | Ondernemingsrecht

Werkervaring 1992 tot heden

Toen mr. Cappendijk in 2011 haar eigen kantoor opende was zij 19 jaar werkzaam als advocaat en mediator bij diverse grotere advocatenkantoren, zoals Holland van Gijzen en Deterink Advocaten. Angelique startte haar carrière in 1992 bij van Diepen van der Kroef Advocaten en specialiserde zich in familie- en jeugdzaken, arbeidsrecht en daaraan gelieerd ondernemersrecht.

Sinds 2011 voert mr. Angelique Cappendijk haar eigen praktijk, waarbij zij zich 100% toelegt op mediation en zij haar (juridische) kennis en deskundigheid uitsluitend nog inzet voor 2 of meer partijen. Zij begeleidt 80 tot 100 mediations per jaar, wat een uitzondelijk hoog aantal is in de branche.

Voorts heeft Angelique Cappendijk ervaring opgedaan in het geven van trainingen en cursussen over arbeidsrecht, familierecht en mediation, bij door NOvA en MfN erkende opleidingsinstituten. Zij gaf onder meer cursus bij de OSR (Opleidingen Sociaal Recht Utrecht) en de AvdR (Academie voor de Rechtspraktijk Utrecht). Daarnaast gaf zij incompanytrainingen en lezingen voor het juridisch loket.

Angelique Cappendijk heeft als advocaat en mediator ruime ervaring in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorgsector en de particuliere praktijk.